اززمانهای بسیار قدیم بشریت جهت حفظ و نگهداری موادغذائی و به منظور جلوگیری از به هدر رفتن موادغذائی و محصولات باغی و همچنین استفاده از این مواد در زمان قحطی و مکان هایی که امکان دسترسی وجود ندارد به نتایج وموفقیت های بزرگی نایل شد .

تجربیات انسان در این خصوص ازتهیه خشکبار و خشک کردن ، دود دادن ، تمک سود کردن گوشت و ماهی ،انبـار کردن در معابد و آسیاب کردن غلات و دانه ها آغاز و با استفاده از سرما در سرداب ها و محیط های سرد برای نکهداری این گونه مواد ادامه پیدا کرد.

حدود سالهای 1870 لغایت 1875 میلادی با استفاده ازماشینهای مولد سرما و احداث سردخانه ها ،انجماد گوشت و ماهی در کشور آمریکا آغاز گردید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

moghadammahsa5 حامی وب فروشگاه gigr جیزنیوز گروه صنعتی بازرگانی مارون رول کلینیک تخصصی اسپهبد خودرو Saeed Kamseh Maria